Vlinderkleppen, plaatafsluiters en balkeerkleppen

 

 

Al geruime tijd is Bijl & de Jong de importeur van Tecofi afsluiters in Nederland.

Tecofi produceert een breed programma aan vlinderkleppen, plaatafsluiters en balkeerkleppen en verkoopt daarnaast nog een ruim assortiment andere afsluiters. 

Of de afsluiters nu toegepast worden in waterleidingen, biogas, levensmiddelenindustrie, olie, chemie of petrochemie, voor iedere toepassing is er wel een Tecofi alternatief beschikbaar.

vlinderklep 

De vlinderkleppen zijn uit voorraad leverbaar uitgevoerd met GG25 wafer type huis, rvs vlinder, EPDM dichting en een 10 standen hendel. Ze voldoen aan de Europese norm 97/23/CE voor vloeistoffen cat. 3, module H.

Optioneel kan gekozen worden voor andere afdichtingen, GGG50, lug type huis of andere hendels.

De vlinderklep is uit te voeren met een pneumatische aandrijving met aansluiting voor Namur ventiel

Datasheet vlinderkleppen 

  

plaatafsluiter handwiel rvs

 

De plaatafsluiters zijn standaard uitgevoerd met GG25 huis, rvs plaat en NBR dichting, ze voldoen aan de Europese norm 97/23/CE voor vloeistoffen cat. 3, module H en 94/9/CE ATEX groep II cat. 2 en 3.

Uit voorraad leverbaar zijn de plaatafsluiters met handwiel bediening of met dubbelwerkende pneumatische bediening. Daarnaast kunt u kiezen uit hendelbediening, hydraulische bediening, andere dichtingen of een RVS huis.

Optioneel is de plaatafsluiter te leveren met bijvoorbeeld een stuurventiel en (inductieve) standmelding.

Datasheet plaatafsluiters 

 

 

balkeerklep flens

Balkeerkleppen van Tecofi zijn standaard uitgevoerd met een nodulair gietijzer huis, NBR dichting en NBR gecoate drijvende bal. Ze voldoen aan de Europese norm 97/23/CE voor vloeistoffen cat. 3, module H en EN12334.

De balkeerkleppen worden geleverd met draad of flens aansluiting.

Datasheet balkeerkleppen

 

.