ACL magneetafsluiters

 

ACL magneetafsluitersACL 107 solenoid valve magneetafsluiter

Magneetafsluiters zijn niet nieuw voor Bijl & de Jong, wel zijn we sinds kort dealer van ACL uit Italië en zullen we daarom overschakelen op de producten van ACL.

 

ACL staat bekend om de hoge kwaliteit van de afsluiters. Buiten de ISO 9001, 14001 en PED certificeringen, zijn de producten uiteraard conform REACH en ROHS. De interne kwaliteitscontrole zorgt dat er een continue kwaliteit gewaarborgd is en de individuele lekkagetest per afsluiter bewijst dat.

ACL 106 solenoid valve magneetafsluiter

De variëteit in magneetafsluiters is groot, direct gestuurd, indirect gestuurd, normaal geopend of normaal gesloten en een maatvoering van 1/8” tot 3” in BSP en NPT.

Daarnaast omvat het leveringsprogramma ook pneumatisch bediende klepafsluiters.

 

 ACL PE100 angle seat valve klepafsluiter

Magneetafsluiters of magneetventielen worden breed ingezet in industriële sectoren; waterbehandeling, industriële processen, verwarming en air-conditioning, medische apparatuur, automotive, voeding en vele andere. De elektrische aansturing maakt automatisering mogelijk. De afsluiters zijn toepasbaar voor vloeistoffen, lucht, gas en stoom en beschikbaar in messing, rvs, aluminium en kunststoffen met verschillende soorten afdichtingen.

 

Graag introduceren wij de ACL magneetafsluiters bij u, wilt u meer informatie? Wij horen graag van u.

 

 

.